Vanuit Authenticiteit en Respect Beweging en Verbinding creëren

OVER DAAN

Door gebruik te maken van NLP, oplossingsgericht te werken en een stel goede oren, ga ik samen met jou opzoek naar beweging. Beweging in de richting van de doelen die jij voor jezelf hebt gezet.

Ik ben een trainer en coach die graag luistert en met gerichte vragen beweging en verbinding creëert.

Daan Blekemolen manager van de toekomst

Hoe en waarmee is mijn rugzak gevuld?

ruim 10 jaar leidinggevende Ervaring

Met jaren ervaring in de hospitality wereld heb ik veel verschillende mensen mogen begeleiden, en leiding aan mogen geven. Keer op keer was ik weer nieuwsgierig naar het verhaal achter deze personen. Wie zijn ze, wat doen ze graag en hoe kan ik ze helpen groeien. Deze interesses maakte dat ik graag verbinding aan ging met mijn collega’s. Vanuit deze verbinding stuurde ik het team aan. Ik merkte dat ik veel positieve reacties kreeg over de wijze waarop ik mijn rol invulde, en besloot me verder te ontwikkelen in management en persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben een leidinggevende die altijd vanuit zijn eigen kracht werkt. Tenslotte ben je zelf de enige die verantwoordelijk is voor je eigen stemming en gedrag. Het vinden van balans tussen presteren en welzijn van medewerkers is een complexe, uitdagende en doorlopende zoektocht waar ik erg enthousiast van word.

NLP Trainer

Afgelopen jaren heb ik me naast het werk in de hospitality meerdere opleidingen gevolgd om me de NLP methodiek eigen te maken. NLP heeft me in meerdere opzichten te pakken genomen. Meer inzicht in communicatie, gevoel van vrijheid en meer contact gegeven. Nu gebruik ik NLP in mijn trainingen en coaching als basis. Het geeft veel mogelijkheden en je het maakt doelen halen nog gemakkelijker. 

Niet iets en wel iemand!

Tijdens mijn studie Sport Management & Ondernemen was de slogan ”je wordt niet iets maar iemand”. Dit staat op mijn lijf geschreven, ik ben niet iets dat in een hokje te plaatsen valt. Ik ben Daan. Ik heb altijd gewerkt op mijn eigen manier en zo werk ik nog steeds. Titel of status is voor mij van ondergeschikt belang en jouw verhaal is wat ik interessant vind.

Lets sTart!

Ik ben oprecht en nieuwsgierig naar jouw verhaal. Waarom doe je wat je doet? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Loop je nog op je eigen pad?

Ben je klaar om nieuwe doelstellingen te zetten? Wil met jouw team een training volgen, sessie sparren of out of the box denken. Wil jezelf sparren of heb je behoefte aan coaching of begeleiding dan kom ik graag met je in gesprek.  

Ik geef graag een duwtje in de rug.

Daan Blekemolen Training Leiderschap

Mijn Waarden

 • Respect
 • Vertrouwen
 • Eerlijkheid
 • Plezier maken
 • Authenticiteit

mijn passies

 • Wintersport
 • Fietsen
 • Sport kijken
 • Hospitality
 • Wandelen
 • Voetbal


Contact Mij